دسته مطالب ایمپلنت دندان اصفهان, مطالب آموزشی دندانپزشک اصفهان

درمان های احتمالی برای لق شدن ایمپلنت

بهترین دندانپزشک اصفهان درمان های احتمالی برای لق شدن ایمپلنت

درمان های احتمالی برای لق شدن ایمپلنت:

متاسفانه مشکلی به نام لق شدن ایمپلنت به ‌ندرت پس از کاشت دندان اتفاق می افتد که راه درمانی به جز خارج کردن پایه ایمپلنت، ترمیم بافت های آسیب دیده و کاشت مجدد ایمپلنت دندان ندارد. بنابراین بهتر است با راههای جلوگیری از آن آشنا شوید تا با این مشکل لق مواجه نشوید. با این که مشکل لق شدن ایمپلنت به ندرت پیش می آید اما وقتی اتفاق افتاد، به خودی خود درست نخواهد شد. احساس لقی یا در آمدن ایمپلنت از جای خود تجربه خوبی برای بیمار نخواهد بود.

روش درمان لق شدن ایمپلنت بستگی به وضعیت ایمپلنت و تشخیص جراح دارد:

1. پاکسازی ناحیه ایمپلنت شده

برای درمان لق شدن ایمپلنت، نباید منتظر بمانید. بهتر است بلافاصله به جراح مراجعه کنید تا ابتدا تاج دندان و اطراف ایمپلنت را پاکسازی کرده و سپس نسبت به محکم کردن پیچ یا اجزای دیگر ایمپلنت و یا خارج کردن ایمپلنت و تعویض پایه آن تصمیم گیری کند. آرامش روحی و عاطفی بیمار، گفتگو در رابطه با روش درمان و گاهی اوقات تجویز دارو، در روند درمان تاثیر مهمی دارند.

2. خارج کردن ایمپلنت

شاید پزشک شما، به دلایلی مانند عفونت یا عدم سازگاری ایمپلنت با لثه تصمیم به خارج کردن ایمپلنت بگیرد. روش انجام آن هم شبیه به کاشت ایمپلنت است.
اگر ایمپلنت شما لق شده سعی کنید چند روز بهداشت دهان و دندان را بهتر رعایت کنید تا بافت اطراف پایه ایمپلنت بتواند خودش را ترمیم کند اما اگر نتیجه نگرفتید ممکن است پزشک شما، تصمیم به خارج کردن پایه ایمپلنت بگیرد.

خانم دکتر ندا مکانیک دندانپزشک ایمپلنت اصفهان خدمات ایمپلنت دندان را برای شما با دانش و تجربه بالای داندانپزشکی انجام می دهند.

اگر به دنبال یک دندانپزشک خوب برای انجام ایمپلنت دندان خود هستید، خانم دکتر ندا مکانیک از بهترین گذینه ها برای انتخاب شماست. (ایمپلنت اصفهان)

پیشنهاد مطالعه
تاثیر تغذیه و رژیم غذایی بر سلامت دهان و دندان در کودکان و بزرگسالان

برای اطلاع از آدرس و ساعات کاری به بخش تماس با ما سایت مراجعه نمایید.

دکتر ندا مکانیک

دندانپزشک اطفال  و زیبایی

بهترین دندانپزشک اصفهان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *