- عصب کشی دندان و درمان ریشه
- لمینت دندان در اصفهان
- کامپوزیت ونیر دندان در اصفهان
- اصلاح طرح لبخند در اصفهان
- ایمپلنت دندان اصفهان
- بستن فضای بین دندان ها
- بیلیچینگ دندان در اصفهان
- درمان بیماری های لثه در اصفهان
- ترمیم های همرنگ دندان در اصفهان
- جراحی دندان در اصفهان
- جرم گیری دندان در اصفهان
- پروتز های دندانی در اصفهان
ایمپلنت دندانی | نحوه کاشت و درمان
نحوه کاشت ایمپلنت
پس از ایجاد بی حسی موضعی در ناحیه مورد نظر ، با توجه به طرح درمان انتخابی و ضخامت استخوان ، ایمپلنت در استخوان فک قرار می گیرد و برای اینکه ایمپلنت با استخوان پیوند خوبی برقرار کند به مدت ۱۲ تا ۲۴ هفته زمان لازم دارد .
پس از طی دوره پیوند با استخوان ( استئواینگریشن ) ایمپلنت های پایه و بستری مقاوم را برای طرح درمان انتخابی فراهم می آورند .
برای راحتی بیمار تا ساخته شدن پروتز اصلی ، بر روی ایمپلنت پروتز موقت طراحی می سود تا عمل تلکم و جویدن به طور موقت انجام گردد .
قالبگیری از ایمپلنت جزء موارد حساس و دقیق در ساخت پروتز ایمپلنت می باشد و بیمار می بایست کلیه دستورات دندانپزشک معالج را با دقت اجرا نماید .

- نحوه کاشت و درمان
نکاتی مفید برای بالا بردن میزان موفقیت درمان
- پس از کاشت به مدت ۱ روز از مسواک ردن در اطراف ناحیه عمل خودداری کنید .
- شستن دهان تا ۸ ساعت بعد از عمل جراحی توصیه نمی شود .
- بهتر است روز بعد از جراحی ، از دهانشویه استفاده شود . بهترین محلول برای شستشوی دهان کلرهگزیدین روزی سه مرتبه می باشد .
- نوشیدن پس از جراحی به راحتی امکانپذیر است ، ولی در مورد خوردن ، باید دقت داشته باشید که بی حسی اثر خود را از دست داده باشد .
- این درمان نیز همانند دندان های طبیعی به مراقبت نیاز دارند . زیرا پلاکت های میکروبی باعث عفونت لثه می شوند ، بنابراین توصیه می شود از برس های بین دندانی ، نخ دندان ، مسواک و ترجیحا خمیر دندان های مخصوص استفاده گردد .
- افرادی که از این روش درمانی استفاده می کنند ، باید از کشیدن سیگار ، خوردن قهوه و نوشیدن چای در روز اول پرهیز کنند .به طور کلی استفاده از سیگار ، مواد مخدر و مشروبات الکلی موفقیت کاشت را کاهش می دهند .