اقداماتی برای پیشگیری از انگشت مکیدن کودک | بهترین دندانپزشک زیبایی اصفهان

بررسی اقداماتی برای پیشگیری از انگشت مکیدن کودک

در این مطلب سایت دکتر ندا مکانیک متخصص دندانپزشک زیبایی اصفهان اقداماتی برای پیشگیری از انگشت مکیدن کودک را مورد بررسی قرار می دهیم. پیش از هر چیز باید بدانید این مشکل شایعی است و نباید دلواپس آن باشید. والدین زیادی درگیر این مشکل هستند. برای ترک عادت مکیدن انگشت و پستانک، راهکارهای موثر و مفیدی وجود دارد که در اینجا با برخی از آنها آشنا می شوید:

صفحه اینستاگرام دکتر ندا مکانیک بهترین دندانپزشک زیبایی اصفهان
  • دفعات انگشت مکیدن کودک را محدود کنید. در ابتدا محدودیت باید در برخی شرایط مشخص به وجود بیاید، مثلاً هنگامی که کودک مشغول بازی است نباید انگشت خود را بمکد‌. مواجه شدن با این محدودیت‌ها او را آماده ترک عادت می کند.
  • بررسی کنید ببینید چه چیزهایی باعث تحریک این رفتار می شوند، معمولاً کودک در واکنش به استرس و اضطراب اقدام به مکیدن انگشت یا پستانک می کند. این موقعیتها را پیدا کنید و به حداقل برسانید.
  • هنگامی که کودک اضطراب دارد چیز دیگری را جایگزین انگشت مکیدن کنید. باید ببینید چه چیزهایی برای او موثر است مثلاً ممکن است در آغوش گرفتن کودک و گفتن حرف های امیدوار کننده در شرایطی که تحت استرس قرار دارد، او را آرام کند یا مثلاً میتوانید عروسکی که دوست دارد به او بدهید که در آغوش بگیرد.
  • به کودک کمک کنید بیشتر نسبت به رفتارهای خود آگاهی پیدا کند. در بسیاری از مواقع کودک حتی متوجه مکیدن انگشت خود نیست. او را متوجه کنید تا به تدریج با خود آگاهی از مواقعی که انگشت میمکد، این عادت را کنار بگذارد.
  • کودکان را به دلیل پیشرفت هایش تشویق کنید و پاداش بدهید. هر بار که پیشرفتی در کودک می بینید حتماً به او اطلاع بدهید و با چیزی مثل ستاره، استیکر یا جوایز ساده دیگر تشویقش کنید.
  • برای اینکه کودک شما دندانی سالم و بدون جرم داشته باشد می توانید فلوراید درمانی انجام دهید.

عوامل تغییر رنگ دندان در نوزادان و کودکان | بهترین دندانپزشک اصفهان

پستانک ارتودنسی برای کودکان

این پستانک ارتودنسی به صورتی طراحی شده است که از فشار وارد کردن بر دندان ها و به هم ریختن آنها جلوگیری شود. پستانک ارتودنسی سَری متفاوتی دارد به طوری که بخش رویی آن گرد و بخش زیرین آن مسطح است. این طراحی جدید پستانک برای این است که از شکل فک و کام در حال رشد کودک پشتیبانی کند و آن را مختل ننماید. در حین مکیدن پستاک، سر پستانک درست همانند نوک سینه مادر، در دهان کودک مسطح می شود تا شبیه عملکرد مکیدن سینه باشد و فشار بر لثه و دندانهای در حال رشد را کاهش دهد.

تحقیقات نشان می دهند پستانک های ارتودنسی، کمتر اوپن بایت یا اوربایت ایجاد می کنند و بهترین راه جلوگیری از آسیبهای دندانی ناشی از پستانک هستند. با این حال محدود کردن مدت زمان مکیدن پستانک مهم است و پس از یک سالگی باید کودک از پستانک گرفته شود حتی اگر پستانک ارتودنسی استفاده می کند.

بهترین دندانپزشک زیبایی اصفهان در دکتر آف


بیشتر بخوانیم:

بررسی موارد نیاز به انجام عصب کشی دندان

مقایسه پر کردن دندان با کامپوزیت و سرامیک

بررسی انواع روکش دندان

Leave a Comment