ایمپلنت دندان پس از جراحی وستیبولوپلاستی
ایمپلنت دندان پس از جراحی وستیبولوپلاستی چگونه انجام می شود؟
در این مطلب از سایت دکتر ندا مکانیک بهترین دندانپزشک زیبایی اصفهان چگونگی کاشت ایمپلنت دندان پس از جراحی وستیبولوپلاستی را بررسی خواهیم کرد.
قبل از قرار دادن ایمپلنت، متخصص در طول معاینات بالینی فک شما را معاینه می کند؛ زیرا برای قرار دادن ایمپلنت نیاز به یک استخوان فک قوی برای نگه داشتن پروتز است. اگر استخوان فک، ضعیف یا باریک شده است به طوری که نمی تواند پروتز را نگه دارد، باید از روش های درمانی برای آماده سازی دهان و دندان استفاده کرد.
اگر به دلیل از دست دادن لثه و استخوان فک به پیوند استخوان برای جایگزینی ایمپلنت نیاز دارید، ممکن است برای یکی از انواع جراحی فک و صورت معرفی شوید. پیوند استخوان برای جبران استخوان آسیب دیده و همچنین ترمیم لثه و کاشت دندان از جمله اقداماتی است که برای جایگزینی دندان از دست رفته باید انجام شود. از آنجایی که پروتز ایمپلنت باید در استخوان فک قرار گیرد، استخوان این قسمت باید مقاومت لازم را برای نگه داشتن ایمپلنت داشته باشد.
شاید جالب باشد بدانید که استخوان فک نقش مهمی در حفظ سلامت و ظاهر دندان های شما دارد. اگر استخوان فک در جایی که دندان ها از دست رفته است، خراب شود، این آسیب می تواند به دندان های سالم مجاورِ قسمت بی دندانی سرایت کند و سلامت دندان های شما را به خطر بیندازد.
صفحه اینستاگرام دکتر ندا مکانیک بهترین دندانپزشک زیبایی اصفهان
اگر برای مدت طولانی از اعمال ایمپلنت غفلت کرده اید، ممکن است در صورت لزوم به پیوند استخوان برای تقویت و ترمیم استخوان فک که پروتز ایمپلنت را نگه می دارد نیاز داشته باشید.
در این شرایط، جراح با استفاده از پیوند استخوان، استخوان فک را بازسازی می کند. از دست دادن استخوان در فک نیز منجر به از دست دادن لثه می شود. برای پیوند استخوان، جراح می تواند از مواد معدنی آزمایشگاهی یا استخوان طبیعی استفاده کند.
نکته مهم این است که امکان کاشت ایمپلنت پس از پایان درمان پیوند استخوان وجود دارد. به همین دلیل در طول درمان باید صبور باشید.
جراح این عمل را پس از معاینه فیزیکی، مشاهده عکس ها و مشاهده دهان انجام می دهد. در بیشتر موارد، جراحی با بی حسی موضعی انجام می شود، اما برای راحتی برخی از بیماران، نیاز به بیهوشی است. اگر ریشه دندان از دست رفته در این ناحیه وجود داشته باشد، درمان عصب کشی روی آن انجام می شود. سپس محیط جراحی آماده شده و ایمپلنت انجام می شود.
روش های رایج برای پیوند استخوان عبارتند از:
- Xenograft: انتقال استخوان از منابع طبیعی که می تواند مدل های حیوانی باشد.
- آلوگرافت: ساخته شده از استخوان طبیعی شخص دیگری
- اتوگرافت: استخوان مورد نظر از بدن خود فرد اهدا می شود.
- آلوپلاست: به جای استخوان از مواد مصنوعی استفاده می شود. این روش محبوبیت بیشتری دارد.
بهترین دندانپزشک زیبایی اصفهان در دکتر آف
مطالب پیشنهادی برای مطالعه:
فواید و مشکلات لمینت کانتکت لنز