تفاوت بریج با ایمپلنت و روکش دندان | بهترین دندانپزشک اصفهان

تفاوت بریج با ایمپلنت و روکش دندان

در این مطلب از سایت دکتر ندا مکانیک متخصص دندانپزشک اصفهان به بررسی تفاوت بریج با ایمپلنت و روکش دندان میپردازیم. تا پایان این مطللب همراه ما باشید.

بریج دندان بهتر است یا ایمپلنت؟

مقایسه هزینه‌ها

همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم. هزینه نصب بریج بسیار کمتر از ایمپلنت است. با این وجود بریج ممکن است برای برخی از افراد گزینه‌ای مقرون‌به‌صرفه تری از کاشت دندان باشد.

پوشش بیمه

قبل از انتخاب روش درمانی خود بهتر است با شرکت بیمه‌ای که از خدمات درمانی آن استفاده می‌کنید مشورت کنید. چرا که برخی از بیمه‌ها هزینه ایمپلنت را پوشش نمی‌دهند. اما اکثر بیمه‌ها هزینه‌های بریج را متقبل خواهند شد. اگر بیمه ندارید یا می‌خواهید گزینه مقرون به صرفه‌تر را انتخاب کنید، بریج برای‌تان بهتر است.

مطلب پیشنهادی : مزیت ها و معایب انواع بریج دندان

مدت عمل

برای انتخاب باید این سوال را از خود بپرسید که چه مدت حاضر هستید صبر کنید تا دندان‌هایتان به حالت قبلی باز گردد؟ بریج را می‌توانید در ۲ یا ۳ جلسه نصب کنید. اما ایمپلنت یک درمان طولانی است که نیاز به جراحی دارد و زمان ریکاوری آن چند ماه طول می‌کشد.

مزیت ها و معایب انواع بریج دندان | بهترین دندانپزشک اصفهان

طول عمر

ماندگاری طولانی و نیاز به نگهداری اندک، ایمپلنت را به گزینه‌ای عالی برای بیماران بالای ۴۰ سال تبدیل کرده است. این افراد ممکن است کاندیدای خوبی برای انجام ایمپلنت باشند. البته اگر ایمپلنت دچار فرسایش یا خرابی شود. باید هر ۱۵ سال یک بار آنها را تعویض کرد. این در حالی است که بریج از قیمت مناسب‌تری برخوردار بوده اما باید هر ۵ الی ۷ سال یک بار آن را جایگزین کرد. البته با مراقبت و نگهداری مناسب بریج تا ۱۰ سال نیز عمر می‌کند.

در کل گزینه‌ای که برای شما مناسب‌تر است واقعاً به وضعیت منحصر به فردتان بستگی دارد. از بودجه شخصی شما گرفته تا وضعیت بهداشت دهان و دندان‌تان همگی در نهایت مشخص می‌کنند که باید از کدام روش برای درمان خود استفاده کنید.

صفحه اینستاگرام دکتر ندا مکانیک بهترین دندانپزشک اصفهان

تفاوت بریج و روکش دندان

روکش های دندانی درواقع کلاهک هایی هستند که در قسمت بالایی دندان استفاده می شوند. یا جایگیزین تاج دندان می شوند یا قسمتی از آن را پر می کنند. کاربرد روکش دندان در موارد زیر است:

  • پرکردن دندان عصب کشی شده
  • ترمیم دندان پوسیده
  • پرکردن قسمتی از دندان که شکسته یا ترک خورده
  • روکش کردن دندان به منظور اصلاح بد رنگی دندان
  • استفاده به عنوان تاج دندان ایمپلنت شده
  • استفاده در روش بریج دندان

انواع روکش ها عبارتند از؛ روکش سرامیکی، روکش فلزی و روکش فلز سرامیک که ترکیبی از دو نوع اول است. اگر دقت کرده باشید یکی از موارد کاربرد روکش ها در بریج دندانی است. در این روش دو دندان کناری با استفاده از روکش ها پوشانده می شوند تا پلی برای دندان خالی ایجاد شود.

بهترین دندانپزشک اصفهان در دکتر آف


بیشتر بخوانیم:

علت سیاه شدن دندان

مزایای ارتودنسی دیمون

فواید و معایب انواع ایمپلنت

Leave a Comment