جراحی لثه برای کاشت ایمپلنت

نمونه عمل برگرفته شده از صفحه اینستاگرام دکتر ندا مکانیک 

 

جراحی لثه برای کاشت ایمپلنت | بهترین ایمپلنت اصفهان

جراحی لثه مراجعه کننده عزیز ما برای کاشت ایمپلنت. لثه ها به زیبایی شکل گرفته و کاشت ایمپلنت کاملا صحیح انجام شده است.


شکست درمان ایمپلنت دندان

جراحی ایمپلنت دندان در بیش از 90% اوقات موفقیت‌آمیز است. گاهی اوقات، ایمپلنت دندان نمی‌تواند به‌خوبی با استخوان اطراف خود جوش بخورد. این مشکل معمولاً در مرحله‌ی دوم جراحی معلوم می‌شود، هنگامی‌که پوشش روی ایمپلنت برداشته می‌شود و پزشک متوجه لق بودن آن می‌شود. در این موارد، ایمپلنت برداشته می‌شود و می‌توان ایمپلنت دیگری را فوراً یا در جلسه‌ی بعدی بجای آن کاشت. گاهی اوقات بعد از مرحله‌ی اول جراحی، ایمپلنت در ترکیب شدن (جوش خوردن) با استخوان مجاور خود با شکست مواجه می‌شود.

دلایل احتمالی این امر عبارت‌اند از:

آسیب در حین جراحی
عفونت اطراف ایمپلنت
سیگار کشیدن- باعث می‌شود جریان خون به لثه‌ها و بافت‌های استخوانی (در زمان بهبودی) کاهش بیاید که می‌تواند اختلالی در فرایند جوش خوردن وارد کند.
کمبود یا نبود استخوان سالم- اگر استخوان کافی برای نگه‌داشتن ایمپلنت وجود نداشته باشد، ایمپلنت ممکن است لق شود و در استخوان تکان بخورد و درنتیجه با استخوان ترکیب نشود.
حساسیت نسبت به ماده‌ی تیتانیوم- این مشکل بسیار به‌ندرت اتفاق می‌افتد.

مشکلات دیگر

همچنین ممکن است سال‌ها بعد از کاشت ایمپلنت مشکلاتی به وجود بیاید. به‌طور مثال، درست مانند دندان‌های طبیعی و بافت‌های طبیعی لثه، لثه‌های اطراف ایمپلنت مکن است عفونی شوند. این عفونت منجر به ایجاد بیماری عفونی لثه بنام پری ایمپلنتیس perimplantitis می‌شود. به‌طورکلی این وضعیت را می‌توان درست همانند بیماری‌های لثه‌ای که برای دندان‌های طبیعی رخ می‌دهند درمان کرد.

مشکل دیگری که ممکن است با گذشت زمان رخ دهد، شکستگی دندان است. خود ایمپلنت و یا پروتز دندانی که روی ایمپلنت قرارگرفته است (روکش، بریج یا دندان مصنوعی ممکن است شکسته شود. این مشکل معمولاً هنگامی رخ می‌دهد که حالت دندان‌هایتان (حالت قرارگیری دندان‌ها در کنار هم) نامنظم باشد. وقتی دندان‌ها در حالت منظمی نباشند، فشار بسیار زیادی ممکن است روی پروتزها یا ایمپلنت وارد شود.

درنتیجه باعث شکست در درمان ایمپلنت خواهد شد (شکست در جوش خوردن ایمپلنت به استخوان). همچنین پروتز روی ایمپلنت نیز ممکن است شکسته شود، اما اغلب می‌توان آن را ترمیم کرد، اگرچه یک ایمپلنت شکسته شده یا جوش نخورده باید خارج شود. ایمپلنت شکسته شده یا شکست‌خورده (به خاطر بروز یک عفونت) را می‌توان با یک ایمپلنت جدید جایگزین کرد.

بهترین ایمپلنت اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید

برای دیدن نمونه کارها و خواندن مطالب بیشتر اینجا کلیک کنید

 

Leave a Comment