بررسی روش های کاشت ایمپلنت برای افراد مبتلا به دیابت
روش های مختلف کاشت ایمپلنت برای دیابتی ها
داشتن دیابت و تمایل به کاشت ایمپلنت دندان برای پر کردن جای خالی دندان ها بیشتر به خودتان بستگی دارد. و اگر بتوانید بیماری خود را مدیریت کنید، یک رژیم غذایی مناسب داشته باشید و در نهایت بهداشت دهان و دندان خود را رعایت کنید، می توانید تا پایان عمر از وجود دندان هایی که بر پایه ایمپلنت قرار دارند لذت ببرید.
شما به عنوان یک بیمار دیابتی می توانید روش های مختلف کاشت دندان را انتخاب کنید، اما بهتر است از قبل آن به طور کامل با متخصص دندانپزشک خود صحبت کنید. برخی از بهترین راه حل های کاشت ایمپلنت برای دیابتی ها در ادامه ذکر شده اند:
کاشت دندان با تکنیک All On 4
این تکنیک برای بیمارنی مناسب است که تقریبا همه دندان های خود را از دست داده اند. ما در یکی از فک های بالا و پایین (یا هر دو با هم) 4 عدد پایه ایمپلنت با ارتفاع زیاد میکاریم و سپس تاج های دندان را به آن ها متصل میکنیم. برای کسانی که دندان ندارند این روش عالی است و بسیار بهتر از کاشت تک ایمپلنت است.
کاشت مینی دندانپزشکی
اگر تنها یک دندان خود را از دست داده اید میتوانید برای پر کردن آن روی مینی ایمپلنت ها حساب کنید. مینی ایمپلنت ها راه دائمی برای پر کردن جای خالی دندان نیستند و نیاز به تعمیر و تعویض مداوم دارند. بنابراین این نوع ایمپلنت دندان برای دیابتی ها توصیه نمیشود. چون به زحمت و دردرسرش نمی ارزد. و اگر مینی ایمپلنت بگذارید باید منتظر این باشید که به عفونت لثه مبتلا شوید.
ایمپلنت فوری یک روزه
این روش نیز هرچند برای افراد سالم بسیار مفید است اما برای فراد دیابتی توصیه نمیشود. ما در این فرآیند پس از کشیدن و دقیقا بعد از در آوردن دندان یک پایه ایمپلنت در جای خالی میکاریم. از آنجایی که زمان میبرد تا ایمپلنت جوش بخورد و خطر عفونت وجود دارد این روش هم برای بیماران دیابتی توصیه نمیشود.
استفاده از پل و پروتز
به پل ها بریج دندان نیز گفته می شود و به همراه پروتز های می توانند به صورت موقتی جای دندان خالی را برای شما پر کنند. بریج ها نیز می توانند همراه با ایمپلنت ها مورد استفاده قرار بگیرند اما برای دیابتی ها بهتر است به تنهایی از بریج ها برای پر کردن جای خالی دندان استفاده کرد.
چه شما دیابت نوع 1داشته باشید یا نوع 2، ایمپلنت های دندانی ممکن است یک انتخاب عالی برای داشتن یک دندان دائمی باشند. اما باید توجه داشته باشید که بیماری شما در صورتی که کنترل نشود و به صورت منظم نتوانید آن را مدیریت کنید ممکن است نتایج ایمپلنت را با شکست مواجه کند.
موفقیت عمل ایمپلنت برای دیابتی ها علاوه بر اینکه به مدیریت و کنترل این بیماری بستگی دارد، به نوع کلینیک دندانپزشکی و جراح دندانی که انتخاب می کنید نیز وابسته است.
کلینیک تخصصی که از عهده ایمپلنت گذاری افراد مبتلا به دیابت به خوبی بر میاید !