عصب کشی و درمانهای ترمیمی مناسب
عصب کشی و درمانهای ترمیمی مناسب
مراجعه کننده گرامی که با پوسیدگی شدید و از دست رفتگی دندانها مراجعه نمودند و با عصب کشی و درمانهای ترمیمی مناسب، زییایی و سلامتی دندانهایشان بازگشت.
نمونه عمل ترمیم برگرفته شده از صفحه اینستاگرام دکتر ندا مکانیک
کاربرد فیکسچر در ایمپلنت
همانطور که در بالا هم ذکر شد، فیکسچر قطعه بسیار مهمی در فرآیند ایمپلنت دندان به شمار می آید و می توان گفت نقش ریشه را برای پروتز ایفا می کند. در حقیقت، این قطعه در ساختار فک وارد شده و سایر قطعات را به خود متصل می نماید. دندانپزشک متخصص یا جراح دهان و دندان در مرحله اول و پس از اینکه ناحیه مورد نظر را با بی حسی موضعی، بی حس نمود، سوراخ کوچکی در استخوان فک بیمار ایجاد نموده و فیکسچر را مطابق با اندازه، طول و ضخامت مورد نظر در آن قرار خواهد داد.
پس از آن با کاور اسکرو، روی آن را پوشانده و لثه را روی آن بخیه خواهد زد. معمولا مدت زمان مطلوب برای جوش خوردن فیکسچر به استخوان فک برای فک بالا و فک پایین به ترتیب 5 و 3 ماه خواهد بود. البته این مدت زمان عمدتا به جوش خوردن فیکسچر به بافت استخوانی بستگی دارد.
فیکسچر چگونه انتخاب می شود؟
نوع فیکسچر بر اساس ضخامت، اندازه و سایر ویژگی های فیزیکی پس از اقدامات اولیه نظیر گرفتن عکس رادیوگرافی انتخاب می شود. مهمترین پارامترهایی که در تعیین نوع فیکسچر نقش دارند شکل و ساختار استخوان فک بوده و به همین دلیل انتخاب آن به دقت بالایی نیاز دارد. طراحی آن نیز از نظر شکل ظاهری و ابعاد توسط متخصص ایمپلنت انتخاب شده و سپس توسط دندانپزشک متخصص مورد استفاده قرار خواهد گرفت. لازم به ذکر است که پوشش های مختلف سطح فیکسچر کاملا متفاوت بوده و مطابق با نظر بیمار و البته بودجه ای که در نظر گرفته است انتخاب خواهند شد.
☘جهان به اعتبار خنده تو زیباست
📋 دکتر ندا میکانیک
دندانپزشک اطفال، ایمپلنت زیبایی
🏨اصفهان، توحید میانی، جنب بانک سامان، طبقه فوقانی داروخانه دکتر منوچهری، ساختمان نور، طبقه دوم، واحد چهارم
☎️۰۳۱۳۶۲۶۶۵۷۰
📱۰۹۳۸۳۸۶۷۹۹۷
🆔️ @doctormikanik
📅 دریافت کارت ویزیت الکترونیکی با ارسال عبارت:
دکتر ندا مکانیک یا dr_nm به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۸۵۹۰