عیوب و مزیت های بریج بر پایه ایمپلنت دندان
بررسی عیوب و مزیت های بریج بر پایه ایمپلنت دندان
یکی دیگر از روشهای جایگزینی تمامی دندانهای عقبی رفته یک قوس دندانی بر پایه ایمپلنت، استفاده از چندین بریج دندان معمولی پی اف ام بر پایه دندانهای ایمپلنتی است. قصد داریم تا در مطلب امروز سایت دکتر ندا مکانیک متخصص دندانپزشک اصفهان به بررسی عیوب و مزیت های بریج بر پایه ایمپلنت دندان بپردازیم.
پیشنهاد برای مطالعه : نقش دندان ها در بروز التهاب سینوس
مزیت های بریج بر پایه ایمپلنت دندان
این روش برای پر کردن جای خالی دندانهای یک قوس دندانی، ساده بوده و شبیه بریج دندان معمولی کار میشود. این پروتز دندانی ظاهر طبیعی و شبیه دندان واقعی دارد. در صورت شکستن سرامیک، بریج تعویض میشود و تمامی پروتز تحت تأثیر این مشکل قرار نمیگیرد.
معایب بریج بر پایه ایمپلنت
در این روش برای هر بریج سه تا چهار واحدی حداقل به دو ایمپلنت دندان نیاز است که باید انتخاب محل کاشت آن بسیار دقیق صورت بگیرد. در حالی که در روشهای دیگر تنها چهار ایمپلنت دندان برای کل پروتز یک فک کفایت میکند. بنابراین هزینه این روش بیشتر است. برای مثال اگر سه بریج دندان در فک پایین استفاده میشود، حداقل شش ایمپلنت دندان لازم است. کاشت ایمپلنت ممکن است نیاز به پیوند استخوان داشته باشد.
دکتر ندا مکانیک را در اینستاگرام دنبال کنید
در روش مرسوم دندان مصنوعی کامل چهار ایمپلنتی ، ایمپلنتها در ناحیه جلوی دهان جایگذاری میشوند چرا که در این ناحیه استخوان فک بیشترین حجم و تراکم را دارد و احتمال عوارض ناشی از صدمه دیدن ساختارهای حیاتی نواحی عقب فک، به حداقل میرسد. پروتز تک واحدی از باله های های جانبی در ناحیه عقب دهان استفاده میشود. در روش چند بریجی، کاشت ایمپلنتهایی در جلو و عقب دهان انجام میشود که مستلزم مهارت، دقت و زیاد بودن حجم استخوان می باشد. علاوه بر این، جایگذاری چند بریج پی اف ام ممکن است چالش برانگیز باشد چرا که چند ناحیه تماس باید تنظیم و آماده سازی شود که این ویژگی ممکن است هماهنگی پروتزها را با مشکل مواجه سازد.
بیشتر بخوانیم:
بررسی مزایا و معایب پروتز تمام زیرکونیا
اوردنچر یا پروتز بر پایه ایمپلنت چیست؟