مقایسه انواع برندهای ایمپلنت کره ای
بررسی انواع برندهای ایمپلنت کره ای
ایمپلنت کرهای را ممکن است اطرافیان و یا دندانپزشک خود به شما پیشنهاد داده باشد. ایمپلنت کرهای در واقع به دلیل اینکه در بازار کشور ما راه دارد و قطعات آن موجود است و علاوه بر آن قیمت و کیفیت مناسبی هم دارد. توانسته جای خود را در کلینیک های دندانپزشکی باز کند. اما ایمپلنت کرهای، دارای برندهای متفاوت است. در ادامه این مطلب سایت دکتر ندا مکانیک متخصص دندانپزشک اصفهان به مطالعه و بررسی و مقایسه انواع برندهای ایمپلنت کره ای خواهیم پرداخت.
انواع برندهای ایمپلنت کره ای بر اساس نیاز شما
اگر به دنبال با کیفیت ترین برند هیستید:
برند اوستم Osstem، یکی از برندهای معروف و البته با کیفیت کره ای است. این برند تنها برند کرهای است که از نظر کیفی قابلیت رقابت با برندهای اروپایی را دارد و توسط انجمن غذا و داروی آمریکا تایید شده و یکی از 10 برند برتر جهانی است.
مطلب پیشنهادی : مراحل انجام و مراقبت از ارتودنسی دیمون
اگر ایمپلنت کرهای با قیمت مناسب میخواهید:
برند Dentium که بیشتر با نام ایمپلنتیوم شناخته شده است. میتواند بهترین گزینه برای انتخاب شما باشد. این برند علاوه بر قیمت مناسب بسیار جراحی آسانی دارد. پس اگر میخواهید بدون دردسر و با قیمت مناسب یک ایمپلنت خوب داشته باشید، نام این برند را به خاطر بسپارید.
محبوب ترین برند ایمپلنت کرهای:
Megagen یکی از محبوبترین برندهای کرهای است که از ابتدا محبوبیت زیادی در میان افراد داشت و البته خرید این برند توسط شرکت اشترومن که یک شرکت اروپایی است، محبوبیت این برند را چند برابر کرد.
به دنبال معتبر ترین هستید:
اگر به دنبال کیفیت بالا در میان ایمپلنت های کرهای هستید و برایتان قیمت اهمیتی ندارد. برند DIO، نیازهای شما را برطرف میسازد. مالکیت این برند را شرکت دنس پلی آمریکا در دست دارد و این برند یکی از ریز مجموعه های شرکت DSI است.
پرطرفدارترین در ایران:
برند Neo Biotech یکی از برندهایی ایمپلت کرهای است که به دلیل قیمت بسیار مناسب و البته کیفیت نسبی آن بسیار مورد توجه دندانپزشکان و افراد قرار گرفته است. البته ممکن است این برند را به نام CNC نیز بشناسید.

تنوع در سایز با برند Dentis:
این برند ایمپلنت کرهای است که دارای کیفیتی متوسط است که البته در گذشته دارای اشکالاتی بود و در جراحیها باعث دردسر میشد. اما اکنون با ارتقا سطح کیفی خود توانسته با تنوع سازی خود مورد استقبال قرار گیرد.
ایمپلنت Ufit توانسته مشکل برندهای قدیمی را حل کند:
در بسیاری از ایمپلنتهای قدیمی تماس اباتمنت و فیکسچر همراه با خلل و فرج هایی بوده است که همین موضوع باعث میشد که با گذشت زمان و جویدن ها و فشارهایی که به دندان ها وارد میشد، فاصله ایجاد گردد. اما این نوع برند با اباتمنت جدید خود به نام Sylbutment است موفق شده تا این مشکل را توسط دو سطح صاف و شیاردار حل نماید. این شیارها عملکردی الاستیکی دارد و انعطاف آن باعث میشود تا فشارهای وارده به ایمپلنت نتواند به راحتی باعث ایجاد فاصله و یا مشکل در آن شود.
” بررسی انواع برندهای ایمپلنت آمریکایی “
تفاوت ایمپلنت کره ای و آلمانی
بسیاری از افرادی که میخواهند میان برندهای آلمانی و کره ای انتخاب کنند، زیرا تصور میکنند که مصرف از برندهای اروپایی میتواند نتیجه بهتری به همراه داشته باشد و قابل اعتماد ترند، اما اینگونه نیست و این یک تصور اشتباه است. ایمپلنت کرهای با وجود اینکه ماهیتی آسیایی دارد، میتواند عملکردی بهتر داشته باشد و مورد تایید سازمان غذا و داروی جهانی باشد. با توجه به توضیحاتی که داده شد و بررسی انواع برندهای ایمپلنت کرهای و برطرف کردن همه نیاز های مصرف کنندگان میتواند حتی از برندهای اروپایی هم مورد اعتمادتر باشد.
دکتر ندا مکانیک را در اینستاگرام دنبال کنید
مقایسه هزینه ها
هزینههایی که قرار است شما برای ایمپلنت دندانهای خود بپردازید بسیار میتواند در تصمیم شما برای انجام این کار تاثیر گذار باشد. با توجه به اینکه کدام یک از برندهای ایمپلنت برای شما توسط دندانپزشک و یا خود شخص شما انتخاب شود، قیمت متفاوتی دارد. باید گفت که بعد از معاینه، این دندانپزشک است که درباره هزینه کامل ایمپلنت به شما اطلاعات میدهد. اگر یک تیم دندانپزشکی میخواهند روی دندانهای شما وقت بگذارند، لازم است که شما هزینه هر فرد را به طور جداگانه پرداخت کنید و اینکه اگر بیمه دارید. حتما باید با شرکت بیمه خود تماس بگیرید و مطلع شوید که کدام یک از خدمات دندانپزشکی را پوشش میدهد.
سخن نهایی
در بازار اشباع شده و متنوع این روزها با ایمپلنتهای مختلف نباید گم شد و باید بدانید که میخواهید کدام را انتخاب کنید. با کمی جستجو میتوانید به راحتی بهترین ایمپلنت را با مناسبترین قیمت پیدا کنید.
بهترین دندانپزشک اصفهان در دکتر آف
بیشتر بخوانیم:
علائم و عوامل بروز نارسایی در ایمپلنت دندان
مزایا و معایب انواع مختلف ارتودنسی متحرک دندان