نکات مراقبتی هدگیرهای ارتودنسی
بررسی نکات مراقبتی هدگیرهای ارتودنسی
در مطلب امروز سایت دکتر ندا مکانیک بهترین ایمپلنت اصفهان نکات مراقبتی هدگیرهای ارتودنسی را مورد بررسی قرار می دهیم.
- مهمترین چیزی که باید در پروسه درمان با هدگیر به آن توجه کنید، این است که تا میتوانید باید مراقب بروز صدمه و آسیب به آن ها باشید. زیرا هر بار که مشکلی برای هدگیرها ایجاد شود، مدت زمان درمان شما نیز بیشتر از حد معمول خواهد شد.
- تنها مراقبت از هدگیر مد نظر نیست. و باید حین نصب یا در آوردن آن مراقب صورت، دهان و لب های خود باشید تا مبادا زخمی شوند.
- دقیقا مشابه بریس ها و هر کدام از ابزار ارتودنسی که در دهان قرار میگیرند، بخشی از هدیگر که در دهان قرار دارد یا در مجاورت آن است، باید بصورت دقیق و مرتب تمییز شود. زیرا اگر تمیز نشود، مستعد تجمع باکتری و بروز عفونت خواهد بود.
- انجام هر گونه فعالیت فیزیکی که امکان صدمه به صورت و اجزای دهان وجود داشته باشد، حین استفاده از هدیگر ارتودنسی باید با احتیاط کامل صورت بگیرد. اگر ورزش خاصی انجام می دهید که به طور معمول از ناحیه صورت زخمی می شوید، تا پایان درمان با این ابزار، آن را انجام ندهید.
- استفاده از این وسیله میتواند ناخوشایند باشد و معمولا کودکان و نوجوانان به سختی با این وسیله کنار میآیند. اما به مرور زمان به آن عادت خواهید کرد و مشکلی با آن نخواهید داشت.
- قبل از اینکه بخواهید از هدیگر استفاده کنید، حتما از متخصص ارتودنسی خود پرس و جو کنید و مطمئن شوید استفاده از این وسیله برای یک مدت طولانی ارزشش را دارد.
صفحه اینستاگرام دکتر ندا مکانیک بهترین ایمپلنت اصفهان
هدف طراحی جالب این ابزار
طراحی هدگیرها بسیار جالب است. این ابزار به گونه ای طراحی شده که بخشی از آن به یک فک افراد متصل میشود. و در عین حال فک دیگر آزاد خواهد بود. یادمان باشد یکی از کارکردهای این وسیله ارتودنسی، این بود است که:
- فکی که اندازه بیشتری نسبت به فک دیگری دارد تحت فشار و کنترل قرار بگیرد تا فکی که رشد کمی دارد بتواند به اندازه فک بزرگتر در بیاید.
- مثلا اگر فک پایین بیشتر رشد کرده و فک بالا کوچک مانده باشد، بخشی از هدگیر به فک پایین متصل میشود، تا با تحت فشار قرار دادنش، مانع از رشد آن شویم. این فشار باید تا زمانی که اندازه فک بالا به چانه نرسد، ادامه خواهد داشت.
بهترین ایمپلنت اصفهان در دکتر آف