نکات مهم برای زمان دندان درآوردن نوزادان | بهترین دندانپزشک کودکان اصفهان | دکتر ندا مکانیک

بررسی نکات مهم برای زمان دندان درآوردن نوزادان

در ادامه این مطلب سایت دکتر ندا مکانیک بهترین دندانپزشک کودکان اصفهان نکات مهم برای زمان دندان درآوردن نوزادان را مورد بررسی قرار می دهیم. اکثر نوزادان اولین دندان خود را در حدود ۶ ماهگی در می‌آورند‌، اما این زمان ممکن است در اوایل ۴ ماهگی یا تا اواخر ۱۵ ماهگی باشد. شاید برای‌تان جالب باشد بدانید برخی از نوزادان حتی با یک یا دو دندان به دنیا می‌آیند اما این مورد بسیار نادر است. دهان بیشتر کودکان نوپا تا دو و نیم سالگی پر از ۲۰ دندان شیری خواهند شد. آکادمی اطفال آمریکا می‌گوید کودکانی که در حال دندان درآوردن هستند «کمی با کودکانی که دندان در نمی‌آورند تفاوت دارند». به عبارت دیگر، دندان درآوردن نباید یک ناراحتی بزرگ در روز کودک شما باشد.

علائم دندان درآوردن نوزادان

علائم دندان درآوردن معمولاً با شروع کار دندان به اوج خود می‌رسد، اما زمانی که دندان قابل رویت شود، کاهش می‌یابد. این زمان در حدود سه یا چهار روز طول می‌کشد. اگر چه ممکن است کودک شما به دلیل دندان درآوردن تب واقعی نداشته باشد، اما ممکن است همچنان دمای بدن او بالا رفته و برخی علائم ناامیدکننده دیگر مرتبط با رشد آن مرواریدهای سفید (دندان) را داشته باشد. برخی از علائم دندان درآوردن که برای کودک ناخوشایند است لثه‌های حساس و متورم و تب خفیف (در برخی از کودکان) است. دندان درآوردن می‌تواند باعث درد خفیف لثه برای نوزادان شود، اما نباید چیزی باشد که خلق و خو یا برنامه منظم زندگی شما و کودک‌تان را مختل کند. برخی از نوزادان هیچ نشانه‌ای از دندان جدید نشان نمی‌دهند. اما بعضی از نوزادان ممکن است این علائم را داشته باشند:

کمی تحریک‌پذیرتر باشند:

ممکن است کودک دمدمی مزاج و بداخلاق باشد و یا ناله کنند هر چه اسمش را بگذارید، آنها خودشان نیستند و ممکن است کمی بیشتر از قبل به شما بچسبند و نیازمند توجه بیشتر باشند.

آب دهان بیش از حد داشته باشند:

ممکن است آب دهان آن‌ها را بیفتد پس پیشبند اضافی برای آنها را ببندید.

اشیا را به دهان خود ببرند:

مراقب انگشتان خود باشید، زیرا نوزادی که دندان‌های تازه در می‌آورد بیشتر مستعد جویدن، کندن و حتی گاز گرفتن هر چیزی است که در دهانش می‌افتد.

ارتباط تب کردن و دندان درآوردن نوزاد | بهترین ایمپلنت اصفهان | دکتر ندا مکانیک

تسکین کودک هنگام دندان در آوردن

شما می‌توانید برای تسکین کودک هنگام دندان در آوردن به دنبال درمان‌های خانگی باشید. درمان‌های برای درد لثه، مانند ماساژ ملایم لثه‌ها و دادن یک اسباب بازی دندانی ساخته شده با سیلیکون (دندونی یا دندانگیر) راه‌های مناسبی برای آرام کردن نوزاد هستند. شما می‌توانید از دندان‌گیر سیلیکونی استفاده کنید که متناسب با ارگونومی دست کودک طراحی شده است، از مواد مرغوب و درجه یک ساخته شده و مقاوم زیباست.

زمان تماس به پزشک برای دندان در آوردن کودک

اگر چه دندان درآوردن مستقیماً باعث تب نمی‌شود. اما می‌دانیم که هنگامی که طفل یا کودک نوپای شما بیمار می‌شود و در هر زمانی تب می‌کند می‌تواند ترسناک باشد. به یاد داشته باشید که تب در نوزادان، چه در حال دندان درآوردن باشد و چه نباشند. کمی متفاوت از تب کودکان بزرگ‌تر و بزرگسالان است. پزشک کودک شما ممکن است دستورالعمل‌های خاصی در مورد زمان و نحوه تماس با کودکتان در هنگام تب دابه شما ارائه کند.

علاوه بر تماس با پزشک در صورت ابتلای نوزاد به تب، علائم بیماری دیگری نیز وجود دارد که باید هنگام دندان درآوردن مراقب آنها باشید. از جمله استفراغ یا اسهال. این علائم می‌تواند نشان دهنده یک وضعیت بیماری باشد که ممکن است نیاز به درمان داشته باشد. در صورت داشتن هر گونه سوال یا نگرانی با پزشک اطفال، فرزند خود مشورت کنید.

صفحه اینستاگرام دکتر ندا مکانیک بهترین دندانپزشک کودکان اصفهان

بهترین دندانپزشک کودکان اصفهان در دکتر آف


مطالب پیشنهادی برای مطالعه:

انواع شکستگی دندان در کودکان

آموزش بهداشت دهان و دندان به کودک

روش های ترمیم دندان شکسته کودکان

Leave a Comment