پاسخ به پرسش هایی پیرامون آندربایت | بهترین دندانپزشک اصفهان

پرسش هایی پیرامون آندربایت

در مطلب امروز سایت دکتر ندا مکانیک متخصص دندانپزشک اصفهان که برای شما عزیزان منتشر شده است. به پاسخ به پرسش هایی پیرامون آندربایت خواهیم پرداخت.

تفاوت آندربایت با اوربایت در چیست؟

اگرچه آندربایت و اوربایت هر دو نوعی ناهنجاری و اختلالات مربوط به فک هستند که سلامت فک را به خطر می‌اندازد و باعث به وجود آمدن مشکلات ظاهری، کلامی، بلعیدن و … می‌شوند. با وجود این ناهنجاری اوربایت و آندربایت کاملا برعکس یکدیگر هستند. به این معنا که در آندربایت فک پایین و دندان‌های آن بیش از حد دچار بیرون زدگی می‌شوند. در حالی که در اوربایت این اختلالات در فک پایین و دندان‌های آن رخ می‌دهد.

دوران نقاهت جراحی فک چه مدت زمان می‌برد؟

مدت زمان لازم برای بهبودی و دوران نقاهت جراحی فک تقریبا ۱ تا ۳ هفته است. اگرچه پس از این مدت بهبودی حاصل می‌شود اما ممکن است فرد بیمار به ارتودنسی نیز نیاز داشته باشد. بنابراین متخصص ارتودنسی ملزم به استفاده از تجهیزات و ابزاری مانند نگهدارنده ارتودنسی و بریس دندانی می‌شود.

پیشنهاد برای مطالعه : بررسی گزینه‌های درمانی اپن بایت

آیا امکان جلوگیری از ایجاد آندربایت وجود دارد؟

همانطور که گفتیم دلایل بروز مال اکلوژن کلاس 3 مواردی مانند عوامل وراثتی یا ژنتیکی، ضربه، تروما، مشکلات مربوط به فک و استخوان‌های آن و عادات نادرست دوران کودکی و بزرگسالی می‌باشد. در صورتی که جلو آمدگی فک پایین به علت مسائل ژنتیکی یا وراثتی باشد تنها با تشخیص صحیح و به موقع قابل کنترل و درمان است. اما اگر آندربایت به دلایل دیگری ایجاد شده باشد برای جلوگیری از آن لازم است نکات زیر در نظر گرفته شوند. این نکات عبارتند از:

انجام ندادن عادات اشتباه در دوران کودکی و بزرگسالی. عاداتی مانند مکیدن انگشت شست، پستانک، وارد نمودن فشار به وسیله زبان به فک پایین و…) قرار دادن محافظ فک و دندان هنگام شرکت در ورزش‌های خطرناک و مسابقاتی نظیر بوکس، جودو، کاراته و… .

روش های درمانی اپن بایت | بهترین دندانپزشک زیبایی اصفهان

سن مناسب برای درمان آندربایت چه زمانی است؟

بهترین سن برای تشخیص، درمان و جلوگیری از تشدید میزان جلوزدگی فک پایین بین ۷ تا ۱۲ سالگی است. چرا که در این سنین استخوان‌های کودک از جمله استخوان‌های فک در حال رشد، تغییر و تقریبا نرم می‌باشند. با اقدام به موقع نه تنها دیگر به جراحی فک نیاز نخواهد بود بلکه مدت زمان درمان کاهش می‌یابد و کودک به سرعت درمان می‌شود. در نتیجه در بزرگسالی با مشکلات شدیدتر مواجه نخواهد شد.

درمان اندربایت با جراحی فک خطر دارد؟

هر جراحی، خطرات خاصی را به دنبال دارد. اما در جراحی فک برای درمان آندربایت، دوره نقاهت کمی دشوار و طولانی خواهد بود. مدت زمان دوره نقاهت حدودا ۱ ماه پس از جراحی فک می‌باشد. لازم به ذکر است که بیمار باید بعد از جراحی، به متخصص ارتودنسی مراجعه و دندان‌های خود را ارتودنسی کند.

چرا درمان آندربایت باید سریعا صورت گیرد؟

آندربایت یا پروگناتیسم مندیبل که سبب به هم خوردن تقارن در فک و صورت اشخاص می‌شود، باید تحت درمان قرار گیرد. اگر در درمان آندربایت سهل انگاری شود، بیمار عوارض بسیار بدی را تجربه خواهد کرد و با پیشرفت بیشتر این ناهنجاری هزینه درمان آن نیز بیشتر می‌شود.

دکتر ندا مکانیک را در اینستاگرام دنبال کنید


مطالب پیشنهادی :

علائم انواع تغییر رنگ دندان‌ها

بررسی انواع مختلف مال اکلوژن

روش های درمانی اپن بایت

Leave a Comment